Forum społeczności KryzysWSieci
Strona główna
Forum KryzysWSieci Technologia i internet Najlepsze aplikacje do produktywnosci w 2026 roku z perspektywy pracy w marketingu

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepsze aplikacje do produktywnosci w 2026 roku z perspektywy pracy w marketingu

RE: Najlepsze aplikacje do produktywnosci w 2026 roku z perspektywy pracy w marketingu

po dwoch latach w agencji probuje wszystkiego co modne. notion, todoist, things, sunsama, motion. testowalam kazda przez minimum miesiac.

ZWYCIEZCA dla mnie: notion + todoist + motion. notion na bazy wiedzy klientow, todoist na codzienne taski, motion na auto-rozplanowywanie kalendarza. monthly cost ~120zl ale wartosc ogromna. czy ktos uzywa motion AI i jakie wrazenia?
Odpowiedz

RE: Najlepsze aplikacje do produktywnosci w 2026 roku z perspektywy pracy w marketingu

kasia, motion fajne ale dla developerow troche overkill. ja jade na linear (jira na sterydach) + obsidian. obsidian darmowy, lokalny, markdown — wieczne dane bez zaleznosci od saas. notion ok ale jak ci konto zamkna albo zmienia ceny, dane lezą. obsidian backup git i zero stresu.
Odpowiedz

Testowałem masę apek. W końcu wróciłem do prostych rzeczy - kartka i długopis. Owszem, Motion jest fajny ale czasem organizacja to po prostu robienie rzeczy bez apki. To znacznie szybciej!
Odpowiedz